Bal i Helsingfors

Halloj kära sektionen!

Tack för att jag på Budget-SM fick ert förtroende för att driva projektet Hello World! 😊

Vi har redan fått en inbjudan till Tietokiltas bal Välimuistinnollaus (bokstavligen cach återställning) den 7:e december! Tietokilta är vår motsvarighet vid Aaltos universitet. Denna bal firar att Tietokilta fyller 33½ år och beskrivs som en finsittning med en avslappnad tvist. Balen kommer att bestå utav ett cocktail party, sittning och efterfest under kvällen. Nästa morgon kan både de uttorkade och utvilade också delta i “sillis” (typ återhämtningsfest) om de vill! Dresscode för balen är black tie. Till sillis är det mer passande med ovve.

Planen för expeditionen är att åka dit och tillbaka med färja. Våra vänner i Tietokilta har även preliminärt erbjudit sig att hjälpa oss med logi. Expeditionen är tänkt att avgå fredag kväll den 6:e december och återkomma måndag morgon den 9:e december. Förutom sittningen och sillis så ingår ingen mat på resan. Resande förväntas även själv ansvara för att ta sig runt i Helsingfors. Kostnaden för åka med på expeditionen beräknas gå på knappt 900:- om man vill gå på sillis, annars knappt 800:-. (Priset kan komma att avvika en aning till följd av att priset för färjan kan komma att förändras. Det pris som står är dock den bästa gissning vi kan ge idag.)

Om du är intresserad av att åka med signa upp i det länkade formuläret nästa onsdag (den 6:e november)! Expeditionen är tyvärr platsbegränsad, så signa upp dig snarast då det är först till kvarn! Jag kan av egen erfarenhet lova att en bal hos Tietokilta är något att minnas! 💃

https://forms.gle/JAg84jDJD4d3dukLA

TL;DR

VAD? Bal hos Tietokilta (Vi i Finland)

VAR? Helsingfors

NÄR? 6:e dec - 8:e dec

DRESSCODE? Black tie (+ ovve för sillis)

PRIS? Färja knappt 400:- + bal 35€ (+ sillis 8€)≈ 900:- (800:-)

(Priset kan avvika då priset för färjan kan komma att avvika från då vi kollade.)