dJubileet - Lunchföreläsning med FRA

dJubileet och D-Dagen är stolta att få presentera vår första lunchföreläsning tillsammans! Lunchföreläsningen hålls av FRA, om ni undrar vilka de är eller vad de gör så har de varit snälla nog att introducera sig.

Här är vad FRA har att säga:

Hur är det att arbeta med teknikutveckling på en av Sveriges hemligaste myndigheter? FRA är en alldeles vanlig arbetsplats - men ändå helt unik. FRA arbetar med signalspaning och cybersäkerhet. Vi är en civil myndighet sin utgör en del av Sveriges underrättelsetjänst. Myndigheten bidrar till att skydda Sverige och svenska intressen genom att leverera unik information om viktiga utländska förhållanden till våra uppdragsgivare. Den tekniska avdelningen på FRA tar fram många av de lösningar som behövs för att kunna bedriva vår verksamhet. Mycket av det vi behöver går inte att hitta någon annanstans - den tekniska spännvidden hos oss sträcker sig från normal IT-drift till avancerad signalbehandling och superdatorer. Vi är just nu inne i en expansiv fas, FRA växer och kommer att fortsätta göra det under de kommande åren. Det gör att även teknikavdelningen växer och vi letar därför efter dig som vill jobba hos oss. Kom så berättar vi mer om hur arbetet på den tekniska avdelningen hos en av Sveriges hemligaste myndigheten fungerar.

På lunchföreläsningen så kommer det såklart att bjudas på mat. Man kommer dock behöva anmäla sig i förväg om man vill ha mat. Matanmälan är öppen NU och sker via det här formuläret.

När: Den 28/9 klockan 12:00

Var: V1

Hur: Såhär

Vi ses där!