Piffa upp gamla trasiga kläder- Groda och Tag Monkeys

Har du tråkiga eller trasiga kläder? Vilken tur att Projekt Groda i samarbete med Tag Monkeys ska ha sitt första någonsin event, där du kan piffa upp kläder med färg och gör dina egna punk-märken att sy på!

Vad är det för event? 👕🎨🪡 Släng inte kläder bara för att de är tråkiga eller trasiga, kom och ge nytt liv åt dem istället! Projekt Groda kommer tillsammans med Tag Monkeys att ha ett jätte mysigt event där du kan ta med gamla eller trasiga kläder för att piffa upp! Det Kommer finnas möjlighet att måla och sy om kläder 🪡 🎨 men även göra egna punk-märken att sätta på. Och ja, såklart kommer det finnas fika 🍪🍩

Men vad är Projekt Groda? 🐸 Det är ett nyligen uppstartat hållbarhets initiativ som inriktar sig att göra sektionen mer grön. Vår primära uppgift är att granska sektionen från ett klimatperspektiv, men vi vill även göra det lätt för sektionen och för er alla att tänka mer grönt.

Och vad är Tag Monkeys? 🐒 Tag Monkeys är Datasektionens pysselnämnd som organiserar kul pysselevent för alla att gå på. Ibland hänger de också i META på tisdagar tillsammans med QN.

**Vad behöver du ha med dig? ** Gamla, tråkiga eller trasiga kläder som du vill fixa till. Och dig själv såklart

Vi ser super mycket fram emot att se dig där! 💚 Datum: 29 April, **Tid: **18.00, Plats: Meta