Prylmångleriet

Prylmånglaren

Hej!

Det är jag som är Prylis, gag heter Laura Löhning om du inte visste det! Så, nu vet du! Jag har hand om det mesta du kan tänka dig i prylväg, ovvar, märken, spegater, sångböcker, stickers, pins, manschettknappar och mycket mer!

Jag brukar sälja ungefär varannan vecka runt lunch i META. Ibland säljer jag på lite andra tider för att jag tycker att det är kul och för att jag får göra lite som jag vill. Vill ni ha bättre koll och se fina, emojifyllda facebookinlägg kan ni gå in och gilla min facebooksida som heter "Prylis". Där säger jag alltid till innan det är försäljning.

Har du kanske en amazing märkesidée eller en cool pryl-idée kan du komma till mig och säga det! Det går också bra att skriva till mig via Prylissidan! Jag har också ett sånt här mobilnummer som många har, det ser ut så här: 0705791667. Det går också bra att ställa frågor om man nu känner för det! Jag har en mail också, [email protected]! Där kan man också skriva saker! Eller bara säga hej.

PoK från Prylis ❤

Prylis @ Facebook

Prylmånglaren finns givetvis på facebook. Ett sjukt bra sätt att få reda på vad som händer, som inte kräver mer än att du fortsätter besöka facebook sådär slentrianmässigt som du redan gör.

Hur köper man märken?

Precis som i en vanlig affär, men som bara är öppen på helt godtyckliga tider. Om du tycker att det har gått oförskämt länge sen det var öppet sist, peta på mig med ovannämnda petverktyg så öppnar jag butiken, dirr.

Vad finns hos Prylis?

Prylis har mycket grejer, väldigt mycket grejer, men här kan du se vad som fanns vid senaste inventeringen. I framtiden dyker det kanske även upp lite bilder här.

Inventory

Puss och kram

Prylis